top of page
duurzame huizen

Woningadvies

Eigen woning

Ben je woningeigenaar en wil je je energierekening verlagen of in een duurzamer huis wonnen?

Nieuwbouw of renovatie

Ga je een huis laten bouwen of renoveren maar weet je niet waar je moet beginnen?

Huis kopen

Ben je naar een nieuw huis aan het kijken en wil je weten hoe duurzaam dit is of hoe je het kan verduurzamen?

Voor alle drie deze categorieën kan ik advies leveren. Het proces is in basis hetzelfde, zie hieronder de opbouw van mijn advies.

Let op ik geef geen energielabel advies

Advies

bosBomen

1

Weten waar je staat

Goed advies komt voort vanuit het begrijpen van de situatie. Waar sta je nu? Dit doe ik door het bekijken van energierekeningen, tekeningen van de woning en eventuele andere documenten. Ook als je een huis gaat kopen is veel informatie al beschikbaar en kan ik bijvoorbeeld op basis van informatie op Funda al meekijken.

2

Woningbezoek of online consult

Nu gaan we bepalen waar je heen wil. Welke onderwerpen vind je belangrijk en wat is het doel? Dit doe ik het liefst bij jou thuis. Woon je buiten Delft en omgeving dan kan dit enkel digitaal. Dan bespreken we wat je wensen zijn, loop ik (digitaal) door je huis heen en geef wat eerste advies. 

3

Onafhankelijk verduurzamingadvies

Het grootste deel van het advies zal ik al geven tijdens ons gesprek. Vaak is dit echter zoveel informatie dat ik dit samenvat in een korte email en die naar je toestuur.  

Behoefte aan een rapportage? Geef het aan en we bespreken de mogelijkheden.

Lucy

“Anne-marije heeft inzichtelijk gemaakt hoe we ons huis zouden kunnen verduurzamen. In het bijzonder hoe we een ecologisch duurzame zolderuitbouw kunnen bouwen. Ze is geweldig om mee samen te werken, bood ons een aantal innovatieve en interessante oplossingen, denkt goed mee en heeft kennis van zaken. Ze helpt je echt om je doelen te bereiken."

Leni

"Anne-marije heeft mij veel tips gegeven en ideeën aan de hand gedaan waar ik zeker twee jaar mee vooruit kan, langer zelfs!"
bottom of page