top of page
duurzame werkruimte

MKB

MKB

Voor kleine en middelgrote bedrijven geef ik advies over het verduurzamen van het bedrijfspand. Voor gebouwen in eigendom kan dit integraal verduurzamingsadvies zijn. Ook in huursituaties kan verduurzamingsadvies relevant zijn, stem dan wel vooraf met de eigenaar af waar zij voor open staan.

Maatschappelijk vastgoed

Ik heb ruime ervaring met het adviseren van maatschappelijk vastgoed waarbij ik altijd de financiële mogelijkheden in het achterhoofd hou.

Gemeente

Gemeentes zijn als eigenaar vaak verantwoordelijk voor een grote diversiteit aan vastgoed. Door mijn brede ervaring kan ik hier makkelijk op inspelen.

Ik heb ruime ervaring met het verduurzamen van verschillende typen gebouwen. Van zorginstellingen tot kantoren en van buurthuizen tot gemeentewerven. Twijfel je of ik je verder kan helpen? Je mag me altijd een berichtje sturen!

Let op ik geef geen energielabel advies

Jacoba

“Anne-marije combineert haar deskundigheid met sterk luisteren wat de klant kan en wil. Zeker als het gaat over verduurzamen is het noodzakelijk om aansluiting te vinden bij wat een klant kan betalen, of wat de klant voor ogen heeft. Daarnaast kan ze in een Jip en Janneke stijl uitleggen wat welke maatregel doet en welk effect het gaat hebben."

Advies

bosBomen

1

Weten waar je staat

Goed advies komt voort vanuit het begrijpen van de situatie. Waar sta je nu? Dit doe ik door het bekijken van energierekeningen, tekeningen van het gebouw en eventuele andere documenten.

 

 

 

2

Gebouwbezoek of online consult

Vervolgens moeten we bepalen waar je heen wilt en welke onderwerpen relevant zijn. Dit doe ik het liefst op locatie. Op dit moment is dit beperkt tot Delft en omgeving. Voor bedrijven buiten Delft kan dit ook digitaal. Dan bespreken we wat je wensen zijn, loop ik (digitaal) door het gebouw heen en geef wat eerste advies. 

3

Advies

Het grootste deel van het advies zal ik al geven tijdens ons gesprek. Vaak is dit echter zoveel informatie dat ik dit samenvat in een korte email en die naar je toestuur. Daarin voeg ik ook links toe naar meer informatie.

Behoefte aan een rapportage? Geef het aan en we bespreken de mogelijkheden.

bottom of page